Fabrica de Pâine Sincer – destinația cu gust!


Stiti care este secretul unei pâini bune?
Este un secret al pamantului si al soarelui care rodesc impreuna raze de spice, al utilajelor de panificarie de ultima generatie care nu necesita interventia omului nici la dozarea ingredientelor si nici la malaxare sau dospire, totul pentru o mai buna acuratețe a retetei, pt. pregatirea aluatului perfect, numai bun de a fi transportat de incarcatorul computerizat direct in cuptoarele pe vatra, unde temperatura este optima pt. coacere si rumenire si pt. o noua poveste a painii fara cusur, care se iveste!

E un secret pe care multi nu-l mai pastreaza cu grija. Dar e un secret pe care noi, Fabrica de Paine SINCER vrem sa il readucem pe buzele tuturor.

Cunoastem secretul pt. a face coaja crocanta si delicioasa si miezul fin ca o imbratisare, el da aroma calda care te cheama la masa si gustul sanatos si pur cum e copilaria …

Iti propunem o gama larga de sortimente de paine: frazela alba, lipie, bagheta olteneasca, paine neagra, paine graham, paine festiva, chifle, japoneze, colaci, etc.

Specialitatile noastre delicioase te asteapta sa le savurezi pe indelete: paine traditionala cu malai, paine cu fibre multicereale, paine tihnita, paine haiduceasca, painea sârbului, paine cu fibre si cartofi, etc.

Produsele noastre de patiserie sunt un adevarat paradis pt. gurmanzi. Te plimbam printre arome de cozonaci, checuri, briose, eclere, fursecuri, placinte, saleuri, gogosi si langosi, crochete si multe alte bunatati.

Si ca sa trecem la fapte, te invitam sa gusti … si mai vorbim!